• header_1.jpg
  • header_2.jpg
  • header_3.jpg
  • header_4.jpg
  • header_5.jpg
  • header_6.jpg

Isabelle Ottens wint zz-licht

Afgelopen weekend kwam Isabelle Ottens met haar Zorro in actie in het zz-licht, en dat bleef niet onopgemerkt beide proeven sloot ze winnend af.

Isabelle reed twee nette proeven en scoorde dan ook ruim 63% en 64%. Ze liet Nars dan ook enthousiast weten dat Zorro erg fijn liep en dat wat ze geoefend hadden in de lessen ook goed kon toepassen.
Ook Sven-Erik Saijs die enkele weken geleden een week op Landgoed Balkenschoten verbleef om te trainen sloot zijn M2 debuut winnend af!
Hij scoorde met zijn TPF Zo Florencio 189 en 198 punten, de eerste winstpunten zijn dus ruimschoots binnen gehaald.
Nars kwam zelf ook dit weekend nog in actie, hij ging met de acht jarige Siegenreich MJ op pad naar Roosendaal. Helaas liep het niet helemaal zoals Nars het zelf gepland had maar het was in ieder geval erg leerzaam voor de jonge Siegenriech MJ.
Sigenreich MJ had teveel last van zijn hormonen en Nars moest alle zeilen bijzetten om de hengst onder controle te houden, in de proef had de combinatie dan ook last van spanning en daardoor werden erg veel onnodige fouten gemaakt.
Toch is Nars niet ontevreden en liet na afloop weten dat het er allemaal bij hoort en dat hij rustig naar de volgende wedstrijd toewerkt met de acht jarige hengst.
Hij vervolgt: het is een goed paard en dit was de eerste keer buiten, het moet alleen nu allemaal even op zijn plaats gaan vallen bij hem en dat heeft een beetje tijd nodig.
Aankomend weekend komt Nars weer in actie maar dan zal hij in de ring verschijnen met Wachtelkönig MJ en Ehrengold MJ met beide paarden start hij lichte tour in Almelo.