• header_1.jpg
  • header_2.jpg
  • header_3.jpg
  • header_4.jpg
  • header_5.jpg
  • header_6.jpg

Over Nars

 

Op jonge leeftijd was Nars al erg aangetrokken door paarden, en op acht jarige leeftijd volgde dan ook de eerste rijles. Al snel daarna volgde de eerste eigen pony genaamd Rosita, met deze pony heeft Nars vele successen weten te behalen en na Rosita kwam o.a nog de Pony Dreamland's Flame met wie Nars verschillende keren Nederlands kampioen wist te worden.

 

Op vijftien jarige leeftijd kwam voor Nars een einde aan de pony tijd en kwam het eerste eigen paard Leandro (v.Hugo), ook met Leandro wist Nars vele successen te behalen en werden zelfs reserve kampioen van de NBVR kampioenschappen. Leandro werd uiteindelijk verkocht en Nars besloot zijn geld te willen verdienen in de paardenbranche. Nars begon zijn loopbaan bij Frits Minnebo als ruiter, na daar voldoende ervaring te hebben opgedaan wilde Nars zich meer specialiseren en beter leren rijden en is toen bij Resim Dressage terecht gekomen. Bij Resim Dressage heeft Nars vele successen geboekt onder begeleiding van Els Janssen. In 2003 heeft Nars zijn werkzaamheden bij Resim Dressage beëindigd en is zelfstandig geworden.

 

In 2004 wist Nars furore te maken met de goedgekeurde KWPN gekeurde hengst Don Primaire in de Grand Prix. In dat zelfde jaar wist Nars ook zeer goed in de lichte tour te presteren met de door hem zelf opgeleiden Lurioso (v.Lancer II) en werd met de hengst Silvano (v.Rubinstein) Gelderskampioen in de klasse Z2 en wist met dit zelfde paard een Bronzen medaille te winnen tijdens de Nederlandse kampioenschappen.

 

 

De jaren erna volgde voor Nars nog vele mooie successen zo werd Nars onder meer vijfde tijdens de Pavo Cup Finale met de KWPN gekeurde hengst Citango. In 2008 nam Nars succesvol deel aan het WK voor Jonge dressuurpaarden in Verden met Citango. Naast de mooie successen die Nars wist te behalen met Don Primaire en Citango heeft hij ook nog de KWPN goedgekeurde hengsten Métall en Zenon gereden. Na al deze mooie prestaties en successen voor Nars wou hij zich nog verder ontwikkelen en is een tijd werkzaam geweest in Oostenrijk en Duitsland. In Duitsland was Nars werkzaam bij Dressuurstal Meggle en heeft daar in de lichte tour en de grand prix zeer goede resultaten weten te behalen. Eind 2010 kwam Nars terug naar Nederland en is nu werkzaam bij Stoeterij Geere-Stein waar hij probeert zijn succesreeks voort te zetten.